Back To Top
0
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 17:30 uur besteld, is morgen* in huis
9.7
KiYoh Klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 17:30 uur besteld, is morgen* in huis

Categorieën

Parlez

Stel: je komt uit de Engelse kuststad Bristol en samen met je beste vriend ben je gek op skaten en zeilen en jullie dragen graag 90’s streetfashion. Dan begin je dus Parlez en zorg je dat jullie hobby’s terug te zien zijn in je collectie.
Sinds 2012 maken de Britten van Parlez een mix van ‘preppy sailingclub - and streetfashion for everyday life’. Dat betekent gewoon dat ze vette truien en shirts maken in fraaie, aardse kleuren en met een perfecte, relaxte fit. Je trekt een item van Parlez uit de kast en je ziet er gelijk cool uit. Je maakt je look compleet met hun stormbestendige collectie headwear.
De echte zeemannen herkennen de zeilinvloeden in de namen van de items: badplaatsen, functies aan dek of boordmaterialen, you name it.
De embroideries van deze gasten zijn een verhaal apart. Ze halen hun inspiratie uit de zeilwereld en dat zie je terug in het gebruik van nautische vlaggen, kleurencombinaties of coördinaten. Elk embroidery is met zorg gemaakt en dat geeft jouw hoodie of hemd die luxe uitstraling. Vooral door het kleurgebruik van diepblauw, vuurrood of knalgeel springt elk borduursel van je shirt.
Als je je laat inspireren door de zee, dan heb je uiteraard ook oog voor het milieu. Parlez gebruikt dus, waar mogelijk, gerecyclede en organische materialen. In de zee is natuurlijk geen plaats voor plastic, dus daar doen ze niet aan. Plús, ze doneren jaarlijks 1% van omzet aan groene doelen. Verbeter de wereld, koop Parlez!

per pagina

Nieuwsbrief van THBX.nl
Blijf op de hoogte van de laatste trends, acties en onze scherpste aanbiedingen!

Door het verzenden van dit formulier verklaar je bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.
Uitschrijven kan eenvoudig in de nieuwsbrief.