Back To Top
0
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen* in huis
9.9
KiYoh Klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 16:00 uur besteld, is morgen* in huis

Jeroen Sarkol

Jeroen is een kunstenaar die zichzelf geen beperkingen stelt en hij houdt zich dan ook niet aan een vaste stijl. Hij laat zijn gevoel spreken in zijn werk en aangezien gevoel iedere dag anders is, zijn zijn werken dat ook.

Elk werk van Jeroen begint voor hem niet met schilderen, maar met ‘’bewust kliederen’’.

Doordat hij met veel verschillende technieken werkt zoals stenciltechnieken, werken met spuitbussen of stiften of zelfs alles door elkaar, krijgt zijn werk veel verdiepingen en grote contrasten.
Jeroen werkt op doek en op materialen die hij geschikt vindt. Dat kunnen planken of stukken hout zijn die hij vindt of simpelweg materiaal dat hem aanspreekt.

Voor The Box concept store stelt Jeroen iedere maand twee werken ter beschikking, deze kunnen zowel bekeken als gekocht worden in The Box.

Volg hem alvast op Instagram

Michel Wagemans

Michel creëert. Van stoelen tot tafels en van lampen tot complete interieurs. Bij het maken van zijn producten zoekt hij de grenzen op van gekozen materialen waarmee hij werkt. Zo ontwierp hij een kantoor van pallets, een tafel van een botendek en een kruk van dierenbotten.

Michel verlicht The Box concept store met twee enorme, minimalistische 'kroonluchters’ Ook de verlichting boven de toonbank zijn van zijn hand. Al deze lichtbronnen maakte Michel van staal, het favoriete materiaal van de ontwerper.

Tevens is hij verantwoordelijk voor het rustpunt in de winkel: de bank. Of ook dit zitmeubel van staal wordt gemaakt, houdt de maker nog even geheim. Wellicht dat hij hier ook hout en leer voor gebruikt, materialen waar Michel graag mee experimenteert.

Het maken van fascinerende ontwerpen is het doel van deze creatieveling. Dat doet hij enerzijds in opdracht en anderzijds zelfstandig.

Bezoek Michel zijn website: www.michelwagemans.nl
Jordy Neuen

Voor Jordy ligt de uitdaging in het creëren van meubels die niet standaard zijn maar wel eenvoud uitstralen.

Het gehele proces van ontwerp tot het op ambachtelijke wijze uitvoeren ligt in zijn kundige handen.
Unieke meubelstukken met een krachtige en pure uitstraling zijn het handelsmerk van Studio Jordy Neuen

Elk ontwerp van Jordy is 'custom made' en wordt met duurzame materialen gemaakt.

Voor The Box concept store heeft hij een meubel ontworpen om de Jeans te presenteren en op te bergen, en geloof ons deze gaat zeker opvallen.

Los van zijn werkzaamheden bij het inrichten van de winkel, zullen er na opening van de winkel enkele meubelstukken van hem te koop staan in de winkel. Of laat je gerust inspireren voor een uniek op maat gemaakt meubel door Jordy!

Bezoek Jordy zijn website: www.studio-jordyneuen.nl

Henk Crijns

Henk is de man achter het bedrijf ‘Henk in Hout’ en heeft al jaren lange ervaring als meubelmaker.

Door zijn voorkeur van het verzamelen en verwerken van gebruikte materialen krijgt elk meubel een zeer eigen en creatieve uitstraling, ook wel genoemd een ‘’HENK’’.

Oude eiken balken, hout van een kegelbaan of verwaarloosde meubelonderdelen krijgen een nieuw leven en worden gecombineerd tot een passende creatie.

Het is ook geen enkel probleem om in overleg met zelf gekozen materialen, op maat een meubel te laten maken door Henk.

Henk in Hout is verantwoordelijk voor het design en het vervaardigen van de toonbank in The Box concept store. Net als in het verhaal van Jordy Neuen zullen er ook nog andere stukken van Henk te koop zijn in de winkel.

Check de website www.henkinhout.nl voor een van zijn vette creaties!

Nieuwsbrief van THBX.nl
Blijf op de hoogte van de laatste trends, acties en onze scherpste aanbiedingen!

Door het verzenden van dit formulier verklaar je bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.
Uitschrijven kan eenvoudig in de nieuwsbrief.