Back To Top
0
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 17:30 uur besteld, is morgen* in huis
9.7
KiYoh Klantbeoordeling
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Voor 17:30 uur besteld, is morgen* in huis

Als een product uitverkocht is komt het hoogstwaarschijnlijk niet terug. Vanwege de beschikbaarheid worden de meeste merkproducten niet opnieuw ingekocht. We kunnen door onze goede relaties met de merken steeds meer producten restocken. Vooral merken als Reell, Levi’s, Komono, Renard worden regelmatig gerestocked.

Als je op de webshop aan het bestellen bent en het proces halverwege wordt afgebroken, zal het product tijdelijk niet zichtbaar zijn op de site. Deze komt na een periode van ongeveer een half uur automatisch weer terug op de website.

Dit is zeker mogelijk. De bestelling is bij The Box concept store in Roermond af te halen. Het adres is Neerstraat 25 te Roermond. Deze optie kan geselecteerd worden tijdens het bestellen van de producten. Kijk hier voor de openingstijden.

Op THBX zijn er vier betaalmogelijkheden. Dat zijn iDeal, Afterpay (achteraf betalen), Paypal, of per overboeking. Deze betalingen zijn op te delen in twee categorieën:

Snelle betaalmethodes: IDeal en Paypal. De betaling komt direct bij ons binnen en wordt de bestelling meteen verwerkt.

Minder snelle betaalmethodes: Afterpay & Overboeking IBAN betalingen moeten altijd handmatig gecontroleerd worden, dit gebeurt elke dag tussen 09:00 en 17:00 uur op werkdagen. Betalingen na 17:00 uur worden pas de volgende dag doorgezet. Bij betalingen per overboeking kan het langer duren totdat het geld bij ons is bijgeschreven. Dit kan 1 tot 5 werkdagen duren (afhankelijk van de bank). We willen dus adviseren de eerder genoemde snellere betaalmethodes te gebruiken als IDeal en Paypal.

THBX werkt samen met het bedrijf weDevise. Dit bedrijf verzorgt via een beveiligde verbinding (kenners noemen dit een https verbinding) de betaling. Daarbij werkt THBX alleen samen met gerenommeerde betalingsmethoden als: iDeal, Paypal, Afterpay en overboeking IBAN.

Is de betaling niet goed afgerond of is er iets misgegaan?

Binnen 30 minuten ontvang je een mail waarin wordt vermeld dat de betaling niet is voldaan. In deze mail zit tevens een link die je doorstuurt naar de pagina met de verschillende betaalmethodes. Hier kan je de betaling opnieuw afronden.

Je hoeft je producten dus niet opnieuw te bestellen. 

In een normaal geval worden pakketjes verzonden met de pakketdienst van PostNL. Deze service levert van maandag tot en met zaterdag. Normaal gesproken worden de pakketten aangeboden op de dag nadat de bevestigingsmail van de verzending is verstuurd. Helaas kunnen de pakketdiensten deze levertijd van één dag niet altijd garanderen, maar in 99% van de gevallen zal dit wel gewoon lukken.

Wij sturen pakketjes met PostNL. Deze service levert van maandag t/m zaterdag. Alle weekdagen doen we alle voor 16.00 uur bestelde pakketjes dezelfde dag op de post. Plaats je een bestelling op zaterdag, dan kun je dinsdag je pakket thuis verwachten. Wij proberen de dag nadat jij je 'pakket is verstuurd' e-mail hebt ontvangen het pakket te leveren. Maar dit kunnen we niet garanderen, omdat ook wij afhankelijk zijn van de vervoerder. Mocht je pakket na een week nog niet binnen zijn stuur ons dan een e-mail. Dan zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Het is belangrijk dat je je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed controleert! Het kan namelijk niet altijd meer aangepast worden.

Mocht je toch het verkeerde adres hebben ingevuld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we het nog kunnen aanpassen. Mocht het pakket al verstuurd zijn, dan zullen we moeten wachten tot het terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.

Nieuwsbrief van THBX.nl
Blijf op de hoogte van de laatste trends, acties en onze scherpste aanbiedingen!

Door het verzenden van dit formulier verklaar je bekend te zijn met de inhoud van onze privacyverklaring.
Uitschrijven kan eenvoudig in de nieuwsbrief.